Annons
Annons

Vi lottar ut tre bokpaket med de nya Monster Monster-böckerna Varulsvätten och Rymdmördarsniglarna till den som kan svara på vår fråga.

Vad heter Knattarnas mamma?

1. Bella

X. Della

2. Fjälla

Skicka in svar, namn, ålder och adress på något av följande sätt:

E-post: Mejla till tavling@kalleanka.seSkriv ”Kalle Anka Monster monster” i ämnesraden.

Post: Skicka till Kalle Anka & C:o ”Monster monster”, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Vi vill ha ditt svar senast den 30 april 2019. Vinnaren publiceras på vår hemsida senast fyra veckor efter sista tävlingsdatum. Genom att dela i tävlingen godkänner du att ditt namn och din bostadsort publiceras på kalleanka.se

Om böckerna

I ”Monster monster” får vi följa de fem barnen Tove, Charlie, Musse, Johanna och Oliver vars olika kreativa förmågor genom en olyckshändelse förvandlas till magiska superkrafter. Något de får stor nytta av när det plötsligt börjar dyka upp monster i det lilla samhället Glänteby – det ena läskigare och elakare än det andra.

Nu kommer den tredje och fjärde boken i Johannes Pinters hyllade succéserie för unga bokslukare och monsterälskare. Den här gången ställs de fem huvudpersonerna mot sina trixigaste och slemmigaste motståndare hittills. Böckerna heter ”Varulvsvätten” och ”Rymdmördarsniglarna” och här möter barnen två läskiga monstersom verkligen vill ställa till det i den lilla staden Glänteby. Den ena är på väg att starta en varulvsepidemi, den andra planerar att lägga hela befolkningen i slajmkokonger för att senare ha dem som lunch. Men givetvis stöter monstren på patrull när de fem barnen dyker upp med sina magiska kreativa förmågor. De kan påverka världen runt sig med sitt ritande, skrivande och filmskapande. Nu måste de använda sina olika förmågor till det yttersta. Bildlärare Engelbrekt blir nämligen biten och börjar förvandlas till varulv, och ett av barnens egen pappa blir slajmad och tänkt som lunch åt de elaka rymdmördarsniglarna!

 

Böckerna är skrivna av Johannes Pinter och illustrerade av Lucas Svedberg.